"Împreună pentru prevenirea riscurilor"

257
Centrul Enterprise Europe Constanța din cadrul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură, în colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Munca din Constanța, a organizat ieri seminarul "Împreună pentru prevenirea riscurilor - campanie europeana", la care au participat peste 150 de persoane. 

Agenda a cuprins mai multe prezentări pe teme deosebit de importante, ca modificările legislative referitoare la clasificarea, etichetarea și ambalarea agenților chimici periculoși, managementul riscurilor profesionale psihosociale - stresul la locul de muncă, instrumentele pentru rezolvarea problemelor de securitate și sănătate în munca - în activitatea de construcții, riscurile de securitate și sănătate în munca aferentă depozitării combustibilului nuclear, supravegherea pe mare etc.

"Evenimentul s-a adresat managerilor, lucrătorilor și reprezentanților acestora, care împreună trebuie să colaboreze pentru prevenirea riscurilor și promovarea sănătății la locul de muncă. Și-a propus susținerea eforturilor campaniei europene «Locuri de muncă sigure și sănătoase 2012 - 2013»", au precizat organizatorii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2352 secunde