În atenția crescătorilor de bovine! APIA eliberează adeverințe

250
În atenția crescătorilor de bovine! APIA eliberează adeverințe - crescatori-1387793342.jpg

Articole de la același autor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează beneficiarii plăților naționale directe complementare (PNDC) în sectorul zootehnic, la specia bovine, că eliberează adeverințe pentru cei care intenționează să acceseze credite pentru finanțarea activităților curente, de la băncile care au încheiat convenții cu Agenția. 

Creditele oferă producătorilor agricoli posibilitatea utilizării de resurse financiare, necesare activităților curente, până la efectuarea, de către APIA, a plății primelor pe exploatație și pe cap de animal la care sunt îndreptățiți potrivit prevederilor legale.

Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN - SA și Fondul Național de Garantare a Creditului pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii garantează creditele acordate de bănci fermierilor.

Toate convențiile încheiate între Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Banca și Fondul de Garantare sunt postate pe site-ul APIA la adresa www.apia.org.ro.

Potrivit convențiilor, la solicitarea scrisă a fermierului, APIA va elibera o adeverință de înregistrare a fermierului prin care confirmă ca beneficiarul a depus cererea de plată pentru PNDC sectorul zootehnic la specia bovine pentru anul 2013, că s-au efectuat verificările administrative asupra cererii de solicitare a plății naționale complementare sector zootehnic, până la data emiterii adeverinței, conform reglementărilor în vigoare, precum și numărul de animale eligibile pentru schema decuplată de producție în sectorul carne.

De asemenea, în adeverință se precizează că beneficiarul nu face obiectul excluderilor de la plată la data emiterii adeverinței, că beneficiarul a atașat cererii toate documentele prevăzute de legislația în vigoare și că beneficiarul îndeplinește condițiile generale pentru acordarea sumelor cuvenite în cadrul PNDC.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5453 secunde