Concurs In memoriam Mitică Rusen

306

Articole recomandate

Marea familie de constructori navali din cadrul Șantierului Naval Constanța este profund îndurerată de trecerea în neființă a omului Mitică Rusen.

În cei peste 40 de ani de activitate, indiferent de funcția ocupată, inginer stagiar, inginer șef sau director general și președinte al Consiliului de Administrație, a contribuit continuu la dezvoltarea Șantierului Naval Constanța, dovedind înalte calități profesionale și morale.

Deși în ultima parte a activității a profesat în zona exploatării navelor, nu a uitat niciodată de unde a plecat, sprijinind constant industria navală si pe angajații săi.

Prin personalitatea si activitatea sa, a oferit un model expresiv și convingător pentru semnificația lucrului bine făcut, reușind, cu o rară capacitate intelectuală, să îmbine performanța profesională de vârf cu înțelegerea simplă față de problemele umane reale, cu vorba bună și sfatul competent. Pentru toate acestea va rămâne viu în memoria noastră.

În aceste momente triste, suntem alături de familia îndurerată, pe care a iubit-o atât de mult și de care era atât de mândru, insuflând și copiilor săi dragostea pentru meseria pe care a practicat-o, drept pentru care, astăzi, destinele șantierului sunt conduse de fiul său cel mare.

Ne rugăm la bunul Dumnezeu să-l primească alături de cei buni și să-l odihnească în liniște și pace!

Șantierul Naval Constanța S.A.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7183 secunde