Turneul final al Campionatului Național de volei feminin, junioare I

Concurs CSS 1 aduce pe litoral medaliile de bronz

3312
CSS 1 aduce pe litoral medaliile de bronz - 8b227908914255b00f0d9db486bffdc3.jpg

Articole de la același autor

Palmă morală pe care cei care doreau să desființeze CSS 1, club de mare tradiție
al Constanței și al întreg sportului românesc, o primesc din partea performerilor de aici. Voleibalistele s-au întors de la Naționalele de junioare I purtând la gât medaliile de bronz.

Echipa de volei feminin junioare I a Clubului Sportiv Școlar nr. 1 Constanța a câștigat medaliile de bronz la Campionatul Național, turneul final având loc, zilele trecute, la Râmnicu Vâlcea.
Formația de la malul mării a reușit două victorii, 3-0 cu CSS Deva și 3-0 cu CSS Bega Timișoara, suferind însă trei înfrângeri: 2-3 cu echipa Colegiului Național "Mircea cel Bătrân" Râmnicu Vâlcea, 2-3 cu CSS Sibiu (în ambele meciuri, dobrogencele au condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, dar, de fiecare dată, s-au văzut egalate și au pierdut în tie-break), și 0-3 cu CSU Medicina CSS Târgu Mureș.
Antrenorii Viorica Lungu, Gheorghe Brânză și Radu Buzan au folosit următorul lot de jucătoare: Marina Cojocaru (că-pitan), Florentina Ivanciu, Alexandra Zamfirache, Georgiana Tisianu, Nicoleta Oprișan, Mădălina Alungulese, Alexandra Lepădatu, Georgiana Șapera, Bianca Hulub și Mihaela Ozun.
Clasamentul final: 1. CSU Medicina CSS Tg. Mureș, 2. CNMB Rm. Vâlcea, 3. CSS 1 Constanța, 4. CSS Sibiu, 5. CSS Timișoara, 6. CSS Deva.
CSS 1 a mai obținut o distincție, Florentina Ivanciu, componentă a lotului național de junioare a României, fiind desemnată cea mai eficace jucătoare a turneului final.

Trei concursuri de beach-volley, la Mamaia
În perioada 16 iunie - 4 iulie, în stațiunea Mamaia vor avea loc trei importante competiții interne și internaționale de volei pe plajă.
Seria evenimentelor se deschide cu turneul CEV Satellite Constanța, masculin și feminin (16 - 20 iunie), continuă cu întrecerile Campionatului Național de seniori, masculin și feminin (21 - 27 iunie) și se va încheia cu partidele Campionatului Național de juniori și cadeți, masculin și feminin (28 iunie - 4 iulie).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Martie 2010
Stire din Sport : Tomisul poate provoca tragedia la Dinamo
Pagina a fost generata in 0.3787 secunde