Încep lucrările de cadastrare în trei comune din judeţul Constanţa. Finanţare din fonduri europene

414
Încep lucrările de cadastrare în trei comune din judeţul Constanţa. Finanţare din fonduri europene - 1-1715242577.jpg

Articole de la același autor

Încep lucrările de înregistrare sistematică a proprietăţilor, la nivelul întregii localităţi, gratuit pentru cetăţeni, în comunele Tuzla, Cuza Vodă şi Saligny, din judeţul Constanţa, finanţarea fiind asigurată din fonduri europene.

Reprezentanţii Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanţa s-au întâlnit cu autorităţile locale şi cu prestatorii lucrărilor de înregistrare sistematică a proprietăţilor. Principalele teme de discuţie s-au referit la etapele şi beneficiile procesului de înregistrare sistematică a imobilelor.

„Prima etapă a lucrărilor de înregistrare a proprietăţilor în evidenţele de cadastru şi carte funciară constă în campania de informare, desfăşurată la nivel local. Ulterior, reprezentanţii prestatorului, însoţiţi de cei ai primăriei, vor merge pe teren, pentru măsurători şi pentru colectarea actelor de proprietate.

Pentru ca lucrările să se desfăşoare cu rapiditate, este absolut necesară cooperarea cetăţenilor. Aceştia trebuie să pregătească actele de proprietate, în copie, şi să permită accesul prestatorilor pe proprietate, pentru măsurători”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Alina Maria Uzun, purtător de cuvânt al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanţa.

După finalizarea lucrărilor, cetăţenii trebuie să verifice rezultatele, care vor fi afişate la primărie, şi să depună contestaţii sau cereri de rectificare, dacă va fi cazul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2115 secunde