Începe a 55-a ediție a Tinimtex. Parterul Pavilionului, ocupat exclusiv de producători

528
Începe a 55-a ediție a Tinimtex. Parterul Pavilionului, ocupat exclusiv de producători - tinimtex9-1347269465.jpg
În perioada 12 - 16 septembrie se va desfășura, în stațiunea Mamaia, cea de a 55-a ediție a Târgului Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte Tinimtex 2012, organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

Târgul este un eveniment dedicat în special producătorilor interni de îmbrăcăminte și încălțăminte și va include patru saloane tematice, pentru o perioadă de cinci zile. În total, expun la Pavilionul Expozițional, în cortul ce va fi amenajat lângă acesta, la Complex Doina și Complex Victoria 285 de firme, pe o suprafață totală de 7.000 de metri pătrați.

"Comercianții vor avea ocazia să se întâlnească cu marii producători din industria ușoară românească, pregătiți să ofere colecții noi și diversificate pentru sezonul toamnă - iarnă, dar și publicul larg interesat de acest segment de piață se va putea bucura de această oportunitate. Oferta producătorilor este extrem de variată și menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din punct de vedere al prețului", au precizat reprezentanții Camerei de Comerț Constanța.

În premieră, parterul de la Pavilionul Expozițional este dedicat în exclusivitate producătorilor români de confecții textile pentru adulți.

Tinimtex poate fi vizitat între orele 10.00 - 20.00, în zilele de 12, 13, 14 și 15 septembrie, iar pe 16 septembrie, între 10.00 - 16.00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Iulie 2012
Stire din Diverse : Târgul de fete de pe Găina
Pagina a fost generata in 0.3063 secunde