Veniți la Târgul CONSTRUCT ROMTHERM!

465
Veniți la Târgul CONSTRUCT ROMTHERM! - 502panourisolare-1346858996.jpg

Tenis Club IDU Mamaia găzduiește, între 6 și 9 septembrie 2012, Târgul de materiale de construcții, decorațiuni interioare, instalații și energii neconvenționale "Construct Romtherm". Evenimentul prezintă un mare interes pentru populație și agenții economici și, cu certitudine, va atrage un mare număr de vizitatori.

Ediția actuală este organizată de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în parteneriat cu SC CONGAZ SA, a declarat Mihai Daraban, președintele CCINA. Ea reunește un număr de 25 de firme din domeniu care expun pe o suprafață interioară și exterioară de 700 mp .
"Considerăm că organizarea unui asemenea eveniment expozițional este necesară pentru ca antreprenorii din construcții să poată veni în contact direct cu producătorii și importatorii materialelor de construcții, dar și cu reprezentanții firmelor din domeniul echipamentelor pentru energii regenerabile, care la rândul lor au oportunitatea să-și prezinte noutățile din domeniu" - a spus Daraban.
Cu ce produse se vor întâlni vizitatorii? În standuri vor fi expuse: materiale de construcții (gresie, faianță, vopsele lavabile de interior sau exterior, blocuri de zidărie, adezivi etc.); uși pentru garaje; sisteme de panouri solare; echipamente și servicii în domeniul instalațiilor; echipamente și aparataj electric; soluții de autorizări și climatizare; pompe de căldură.
"Având în vedere faptul că în anul 2011 au existat semne că piața de profil din România începe încet, dar sigur, să iasă din criză, potrivit reprezentanților societăților de profil, noi sperăm ca următoarele ediții să fie îmbogățite prin oferte cât mai variate și soluții ecologice cât mai inovative: panouri cu infraroșu, sisteme de ventilație cu recuperare de căldură, încălzire în pardoseală, sisteme eoliene și fotovoltaice, biocombustibil și autoturisme electrice. Mulțumim partenerului nostru SC CONGAZ SA, care a contribuit la organizarea acestui eveniment și le urăm mult succes în afaceri, tuturor participanților, expozanților și vizitatorilor deopotrivă" - a declarat președintele CCINA.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Iulie 2012
Stire din Diverse : Târgul de fete de pe Găina
Pagina a fost generata in 1.1735 secunde