Începe programul "Vacanțe la țară"

206
Începe programul

Articole de la același autor

O nouă ediție a programului special "Vacanțe la țară" va începe pe 23 martie, a anunțat recent președintele Asociației Naționale de Turism Rural, Ecologic și Cultural - ANTREC, Marilena Stoian.


Constănțenii au oportunitatea de a descoperi, la tarife foarte bune, viața satului, tradițiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism și, nu în ultimul rând, să se bucure de bucatele specifice fiecărei zone pentru care vor opta.


Deocamdată nu au fost făcute publice și tarifele din cadrul acestei ediții a programului, însă cel mai probabil nu vor diferi cu mult de cele din ediția de toamnă a anului trecut.


Iată care au fost atunci tarifele: pensiuni de două margarete la prețul de 175 lei / persoană; pensiuni de trei și patru margarete la prețul de 225 lei / persoană; pensiune de cinci margarete la prețul de 290 lei / persoană. În aceste tarife sunt incluse cinci nopți de cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.


Turiștii vor putea opta, ca de fiecare dată, pentru zeci de pensiuni din județele Alba, Argeș, Brașov, Covasna, Gorj, Cluj, Maramureș, Neamț sau Sibiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5659 secunde