Începe Târgul de francize IFBE 2012

592
Începe Târgul de francize IFBE 2012 - franciza2-1334162659.jpg
Ministerul Economiei și Minis-terul Culturii sunt partenerii Aso-ciației Române de Franciză în organizarea celei de-a treia ediții a International Franchise and Branding Exhibition, IFBE 2012. Manifestarea expozițională va avea loc în perioada 17-18 mai 2012, în București, la Sala Palatului.

Cei interesați să devină franci-zați vor avea oportunitatea de a afla cum pot să achiziționeze o franciză, cum se diferențiază un concept la cheie față de anumite afaceri etichetate fals drept "francize", ce condiții trebuie îndeplinite pentru a fi acceptat ca membru al unei rețele ce operează în regim de franchising etc.

Vizitatorii vor avea ocazia să verifice ofertele francizorilor și master francizaților prezenți, vor putea testa anumite produse sau servicii, vor beneficia de promoții și reduceri de preț pe perioada evenimentului și post-IFBE, vor asista la demonstrații practice. Organizatorii și expozanții le-au pregătit numeroase surprize celor prezenți.

Inaugurarea oficială a IFBE 2012 va avea loc joi, 17 mai 2012, cu începere de la ora 10, în prezența a numeroși oaspeți din țară și străinătate, a unor personalități din mediul antreprenorial și academic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7405 secunde