Tinimtex: S-a dat startul la cumpărăturile pentru iarnă

1556

Articole de la același autor

Ieri a început forfota la Pavilionul Expozițional din Mamaia încă de dimineață. A fost prima zi a Târgului Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte Tinimtex - Ediția de iarnă și zeci de constănțeni au vrut să fie ei cei dintâi mușterii.

Au fost luate cu asalt în special standurile cu încălțăminte pentru timpul rece, dar nici cele cu haine de piele, de blană sau cu paltoane de iarnă nu au dus lipsă de vizitatori.

Cei mai nemulțumiți, sau poate doar plictisiți (probabil din cauza timpului ceva mai mare petrecut printre standuri), erau bărbații. Pentru doamne, timpul trece mult prea repede. Au ce proba, și cum cu acest târg se deschide sezonul cadourilor de iarnă, nu puține pleacă acasă cu sacoșele pline.

După cum spuneam, la încălțăminte, ieri, era înghesuială mare. Cele mai aglomerate standuri: cele cu cizme și ghete din piele. Chiar dacă în unele cazuri prețurile ajung și la 350 de lei, acestea se justifică, spun vânzătorii, prin calitatea superioară a articolelor, iar cumpărătorii par să fie de acord. Bineînțeles, se găsește încălțăminte și la prețuri ceva mai mici. O pereche de ghete, din piele naturală, costă și în jur de 100 de lei.

Constănțenii găsesc la Tinimtex și haine din piele pentru iarnă, majoritatea între 300 - 900 de lei, căciuli din blană, 250 - 350 de lei sau haine din blană. Prețul celor din urmă diferă mult, în funcție de model, lungime sau tipul de blană. Dacă aveți un buget mai mult decât generos, puteți pleca acasă cu o a astfel de haină în valoare de 6.600 de lei.

v v v

Târgul se desfășoară la Pa-vilionul Expozițional în perioada 16 - 20 noiembrie. În zilele de 16, 17, 18 și 19 noiembrie acesta poate fi vizitat între orele 10.00 - 20.00, iar în ziua de 20 noiembrie, între 10.00 - 16.00.

Parterul Pavilionului găzduiește standuri cu textile pentru adulți, tricotaje, confecții, lenjerie, articole pentru copii, confecții din blană și piele, pe când etajul este ocupat, în mare măsură, de standuri cu încălțăminte și marochinărie.

Tinimtex, cel mai mare târg din țară în domeniul textil, este organi-zat la Constanța de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Noiembrie 2011
Stire din Economie : Disperați să scape de hoteluri!
Miercuri, 16 Noiembrie 2011
Stire din Social : Util Deco are stand la Tinimtex
Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Accident rutier grav, la intrarea în Mamaia
Pagina a fost generata in 0.7194 secunde