Tinimtex revine la Pavilionul Expozițional

1105
Tinimtex revine la Pavilionul Expozițional - tinimteximbracaminteincaltaminte-1321283570.jpg
La mijlocul acestei săptămâni, se dă din nou startul la cumpărături. Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte Tinimtex ajunge la Constanța, pentru ultima dată în acest an, așadar cei care au dispoziția necesară și ceva bani puși deoparte sunt așteptați la o partidă de shopping, mai ales că sărbătorile de iarnă nu sunt chiar atât de departe. În aproximativ trei săptămâni, vine Moș Nicolae, apoi Moș Crăciun. De ce nu, nici Revelionul și nici Sfântul Ion nu trebuie să treacă oricum, așadar am putea de pe acum să ne luăm de-o grijă în ceea ce privește micile sau marile atenții pentru cei dragi.

"Cu această ediție dorim să deschidem sezonul Cadourilor de Iarnă. Oferta producătorilor și comercianților este extrem de variată și menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din punct de vedere al prețului. Numărul mare de participanți și suprafețele ocupate ne demon-strează faptul că acest târg se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil, acest lucru datorându-se, în mare măsură, și seriozității firmelor expozante", au precizat reprezentanții Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), organizatorul acestui târg.

v v v

Târgul Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte Tinimtex, cel mai mare din țară în domeniul textil, se desfășoară în perioada 16 - 20 noiembrie, la Pavilionul Expozițio-nal din stațiunea Mamaia.

Potrivit directorului CCINA Constanța, Ion Dănuț Jugănaru, la această oră nu mai este niciun metru pătrat neocupat la Pavilion.

Vor fi prezente la Constanța 150 de firme, ce vor expune pe 3.700 mp. "Sunt expozanții noștri fideli, care au fost și la celelalte trei ediții ale târgului din acest an", a subliniat directorul CCINA. Aceștia ne vor prezenta, în marea lor majo-ritate, articole pentru anotimpul rece.

La parterul Pavilionului Expozi-țional, constănțenii vor găsi confecții textile adulți, tricotaje, len-jerie, articole pentru copii, dar și confecții din blană și piele, iar la etaj, încălțăminte și marochinărie.

Târgul poate fi vizitat între orele 10.00 - 20.00, în zilele de 16, 17, 18 și 19 noiembrie, iar pe 20 noiembrie, între 10.00 - 16.00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Septembrie 2011
Stire din Economie : Mâine începe TINIMTEX!
Joi, 12 Mai 2011
Stire din Economie : Poftiți la Tinimtex!
Pagina a fost generata in 0.3827 secunde