Poftiți la Tinimtex!

1059
Poftiți la Tinimtex! - 03eaa97cf770675f3ee5f5d1dec02caa.jpg
Faptul că vara este tot mai aproape s-a simțit parcă mai mult ca oricând ieri, în prima zi a Târgului Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte Tinimtex, organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), în stațiunea Mamaia.
Standurile sunt pline cu tricouri, pantaloni scurți, trei sferturi, ori rochii de vară, articole care vor lua, cât de curând, locul hainelor ceva mai groase din șifoniere. La această atmosferă a contribuit din plin și vremea frumoasă de ieri, care a adus în Mamaia, încă de la primele ore, la acest târg, sute de constănțeni.
Să nu credeți însă că expozanții s-au limitat doar la produse pentru anotimpul călduros. La târg pot fi găsite de la ținute de ocazie, haine din piele ori blană, până la lenjerii de pat și decorațiuni interioare, cum de altfel se întâmplă la fiecare târg Tinimtex, însă de această dată, comparativ cu ediția precedentă, numărul expozanților și suprafața ocupată de aceștia este mult mai generoasă.
Această ediție, a 50-a, dar și viitoarele, așa după cum au precizat reprezentanții CCINA Constanța, are o nouă locație, Centrul de Afaceri EuroLitoral (fostul Bingo). Vizitatorii s-au arătat chiar mulțumiți datorită faptului că sala mare a acestuia, de 2.000 mp, permite amplasarea standurilor într-un mod organizat.
De altfel, și "fața" acestei clădiri urmează să fie schimbată cât de curând, potrivit reprezentanților Centrului de Afaceri, cu aproximativ două milioane de euro, fonduri europene nerambursabile și surse proprii. EuroLitoral ar urma să găzduiască nu doar târgurile Tinimtex, ci și diverse alte manifestări.
Aici pot fi găsite și câteva firme bulgărești care au venit la Constanța cu îmbrăcăminte, dar nu numai, articole destul de apreciate de vizitatori, dar care nu sunt puse la vânzare, în cadrul acestei ediții. Firmele constănțene interesante pot însă încheia contracte cu acestea. De altfel, Tinimtexul este un prilej important pentru comercianți de a intra în legătură direct cu producătorii din județ și din țară.
Constănțenii sunt așadar așteptați în toate cele patru locații - Pavilionul Expozițional, Centrul de Afaceri EuroLitoral și hotelurile Doina și Europa.
Târgul poate fi vizitat până pe 14 mai, între orele 10.00 - 20.00, iar în ultima zi, pe 15 mai, între 10.00 - 16.00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5598 secunde