S-a deschis Lidl Constanța

1607
S-a deschis Lidl Constanța - lidl-1321283626.jpg
Ieri, s-a deschis, la Constanța (în Tomis III, pe locul fostei autogări), un nou magazin Lidl.

"Inaugurarea noilor magazine Lidl (n.r.: în Constanța și în Târgu Jiu) continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidle promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețeaua Lidl fiind produse în România", au subliniat reprezentanții Lidl.

Deoarece se evită intermediarii, oferta Lidl asigură produse în același timp proaspete, de calitate și la cele mai competitive prețuri. Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară în care activează, Lidl propune clienților săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franța, Germania, Spania și alte țări.

Începând cu data de 10 octom-brie, cu ocazia inaugurării primelor 11 noi magazine, Lidl a lansat și prima sa campanie de imagine, axată pe evidențierea specificurilor regionale din portofoliul său de articole. Campania de imagine se derulează în toate mediile de informare, atât în România, cât și în Polonia, Cehia și Slovacia.

Potrivit reprezentanților com-paniei, Lidl va continua investițiile în România, în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent peste 2.000 de angajați în rețeaua de magazine, în centre regionale de distribuție și în sediul central.

Lidl pregătește, pentru anul viitor, și lansarea unui nou magazin în zona Baba Novac.

Programul de funcționare al magazinului este de luni până sâmbătă între 8.00 și 22.00, iar duminică între 9.00 și 20.00.

v v v

Lidl este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de țări europene și având peste 100 de centre logistice care asigură aprovizionarea celor aproximativ 9.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii zece comercianți de produse alimentare la nivel mondial. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 15 Noiembrie 2011
Stire din Economie : Nava Kapitan Kuznetsov a lansat SOS-ul
Pagina a fost generata in 1.4898 secunde