Turiști, nu ratați Tinimtexul! Prețurile au intrat la apă cu 50%

1624

Turiștii sunt invitați la shopping, la Pavilionul Expozițional din Mamaia! Tinimtex 2011 - Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte, organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navi-gație și Agricultură Constanța, este aici, de două zile, și așteaptă până duminică vizitatori și, bineînțeles, cumpărători.
Vestea bună pentru turiștii și constănțenii care vor să facă ceva cumpărături nu cu bani mulți este aceea că producătorii prezenți și la această ediție a Tinimtexului fac lichidări de stoc, așa că prețurile sunt parcă mai bune ca niciodată. Mulți dintre ei afișează reduceri de 50% la articolele de sezon. Așadar, cu puțină răbdare, puteți cumpăra haine și încălțăminte care mai ieri nu erau chiar pe buzunarul fiecăruia. Sandalele de damă sunt doar un exemplu. Acum, pe cele din piele le găsiți chiar și la 75 - 80 lei, cu 50% mai ieftine decât în urmă cu o lună, două. De asemenea, sandale din piele naturală pot fi cumpărate chiar și cu 50 de lei.
Aceeași reducere de 50% o găsim și în cazul bluzelor de vară, a maieurilor, de fapt a tuturor articolelor specifice acestei perioade. Să nu uităm rochiile "de sezon", în toate culorile și de toate modelele, la mare căutare mai ales printre domnișoare, dar nu numai. Și în cazul acestora, prețurile au scăzut considerabil.
Reduceri sunt și la rochiile de ocazie. Vă vine să credeți ori nu, cu 70 de lei puteți pleca acasă cu o ținută deosebită, care arată chiar foarte bine. Din păcate pentru reprezentantele sexului frumos, și din fericire pentru expozanți, aceste rochii s-au dat ca pâinea caldă încă din prima zi a târgului, așadar acum nu mai sunt disponibile chiar toate măsurile.

Și domnii pot pune mâna pe articole la prețuri bune. O pereche de pantofi din piele poate fi cumpărată acum cu 100 - 120 de lei, iar o cămașă cu mânecă scurtă, cu 25 de lei, și asta deoarece este lichidare de stoc. Și prețurile pantofilor sport din piele au intrat oarecum la apă. O pereche costă 150 de lei.
La capitolul tricouri din bumbac, cele simple pot fi cumpărate cu 5 - 10 lei, încă prețurile ajung undeva la 25 - 35 de lei, în majoritatea cazurilor.
Dacă nu țineți neapărat să cumpărați haine și încălțăminte, atunci puteți pleca acasă cu o pilotă din puf de gâscă. Prețul uneia este 140 de lei, însă expozanții sunt dispuși să facă și alte reduceri, așa că nu ezitați să negociați.
Târgul Tinimtex rămâne la Mamaia până duminică, zi în când poate fi vizitat între orele 11.00 - 16.00. Pentru astăzi și sâmbătă, programul este 11.00 - 20.00.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3961 secunde