Silvia De la Vegas, expertă în piruete subacvatice

841
1
Silvia De la Vegas,  expertă în piruete subacvatice - 109397silvia-1311918536.jpg
Frumoasa brunetă Silvia De la Vegas se declară absolut fas-cinată de sporturile nautice. Artista adoră să plonjeze în valurile mării de la înălțime.

S-a îndrăgostit de acest sport încă din copilărie. "Tatăl meu m-a învățat să înot. El avea o legătură foarte strânsă cu apa; în cel de-Al Doilea Război Mondial, luptase pe distrugătorul «Mărășești». Ne luam la întrecere în tot felul de jocuri: sărituri de la trambulină de la 1 până la 10 metri și tot felul de stiluri de înot", a spus Silvia, pentru Showbiz.ro.

Bruneta a avut parte și de un accident. "O singură dată era să mă înec, dar am fost salvată în ultimul moment de prietena mea de o viață, Cristina, care a avut prezența de spirit să mă tragă de păr și să mă aducă la suprafață. Eu încercam să-i arăt o piruetă subacvatică".

Silvia crede că, pentru săriturile de la înălțime, ai nevoie doar de curaj, o apă adâncă și de o stâncă înaltă și bine plasată. "Locul în care mi-a plăcut cel mai mult să plonjez se află pe insula Lokrum din Croația, unde mi-am petrecut vacanța anul trecut".

Comentează știrea

Cristian P.
29 iulie 2011
Tatal tau

Mai fatuca, tu vorbesti de tatal tau sau de bunicul tau? Cum naiba tatal tau sa lupte in cel de-al doilea razboi mondial? Atunci ce varsta ai?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.309 secunde