S-a deschis Cora City Park Constanța!

1270
1
S-a deschis Cora  City Park Constanța! - cora-1311871106.jpg
Cora România a inaugurat, ieri, la Constanța, cel de-al șaptelea magazin din rețea, în centrul comercial City Park, o investiție de 4,5 milioane de euro.

Chiar dacă magazinul Cora City Park este cel mai mic hipermarket Cora, suprafața sa de vânzare măsurând 4.000 de metri pătrați, totuși respectă noul concept de hipermarket inaugurat, anul trecut, de Cora Sun Plaza din București.

Raioanele sunt aranjate astfel încât clientului să i se ofere un mo-del de piață într-un cadru modern. Sistemul de iluminare și decorarea din punct de vedere coloristic sunt de asemenea parte a noului concept Cora. Bineînțeles, la Cora City Park se regăsește cea mai mare parte a produselor din rafturile magazinelor mari din București, însă asortimentul este gândit astfel încât să se adapteze orașului în care a fost deschis magazinul.

"Suntem bucuroși să deschidem primul magazin Cora de la malul mării, în centrul comercial City Park și să contribuim la dezvoltarea comerțului modern în acest oraș. Am creat 300 de locuri de muncă noi, dar aceasta nu este singura implicare a Cora în comunitatea locală, dorindu-ne să devenim un re-prezentant foarte activ în acest oraș. Cora City Park continuă programul de expansiune pe care l-a demarat Cora România, program din care face parte și inaugurarea peste doi ani la Constanța, a centrului comercial Corall în care va exista, desigur, și un hipermarket Cora", a declarat directorul general al Cora România, Philippe Lejeune.

Cora City Park va acorda atenție în special produselor proaspete: "Dorința noastră este să fim un etalon de calitate pe piața constănțeană, în ce privește produsele, cu mențiunea că acordăm o atenție deosebită produselor proaspete, etalon în ce privește prețurile și serviciile oferite clienților de echipa noastră", a precizat directorul magazinului Cora City Park, Cristian Năstase. 

Comentează știrea

un bucurestean
29 iulie 2011
aveti grija !!!

CORA cea mai mare tzeapa de magazin !!!!! preturi schimbate la casa de marcat, mancare ranceda la raionul alimentar, personal necalificat platit cu 700 de RON, bauturi contrafacute.....mai vreti???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8622 secunde