O constănțeancă în finala Miss Universe România!

881
O constănțeancă în finala Miss Universe România! - angelica1311870501-1311918434.jpg

Dintre cele 95 de semifinaliste ale Miss Universe România 2011, au fost alese 20 de concurente, care intră în linie dreaptă în competiția pentru câștigarea celei mai râvnite coroane a frumuseții. Opt ardelence, cinci muntence, patru moldovence, o maramure-șeancă, o dobrogeancă și o olteancă au intrat în cantonament.
Constanța este reprezentată de Angelica Mitu, cu numărul 14 în concurs, de 22 de ani, cu dimen-siuni de invidiat, 87 / 66 / 91, și cu o înălțime de 1,74 m.
Astăzi, Angelica și celelalte finaliste vor mai trece o probă de foc: întâlnirea cu membrii juriului. În cursul acestei seri, se va decide și "regina", Miss Universe România 2011.
Câștigătoarea va pleca, pe 20 august, în Brazilia, la Sao Paulo, unde va petrece trei săptămâni și jumătate în cantonamentul celei de-a 60-a ediții a Miss Universe. Pe 12 septembrie, va concura pentru cel mai important titlu al frumuseții, alături de alte peste 80 de finaliste din întreaga lume, în cadrul unui spectacol transmis în 200 de țări.
Liniile de televoting sunt des-chise până astăzi, la ora 20.30. Astfel, publicul va putea participa la desemnarea câștigătoarelor.
Susținătorii pot trimite un număr nelimitat de SMS-uri cu numărul de intrare în concurs al finalistei favorite, la numărul 1261.SMS-urile se pot trimite din orice rețea de telefonie mobilă, de pe teritoriul României. Costul unui SMS este de 1 euro (+TVA). Voturile primite de la public, de către fiecare concurentă, se transformă, prin formulă matematică, în note. Acestea reprezintă echivalentul evaluării unui membru al juriului.

În cadrul evenimentului, vor fi decernate opt premii, după cum urmează: Miss Universe România 2011, Premiul I (First Runner up), Premiul al II-lea, Premiul al III-lea, Miss Fotogenie, Miss Popularitate, Premiul Presei și Miss Congeniality.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3477 secunde