Concurs Numărul exact al deputaților va fi stabilit după aflarea rezultatelor recensământului

295
Numărul exact al deputaților va fi stabilit după aflarea rezultatelor recensământului - 3786severvoinescu1-1321283319.jpg

Articole de la același autor

Vicepreședintele PDL Sever Voinescu a precizat că numărul exact al membrilor viitoarei Camere a Deputaților va fi stabilit în funcție de rezultatul recensământului recent încheiat, însă în niciun caz nu vor fi mai mult de 300 de deputați, inclusiv cu cei ai minorităților.

"În stabilirea exactă a numărului de parlamentari vom ține cont de rezultatele recensământului. Este foarte posibil să avem o populație dramatic scăzută față de ceea ce am avut acum 10 ani. De asemenea, este foarte posibil ca raportul dintre românii aflați în interiorul granițelor și cei aflați în străinătate să fie foarte diferit de ceea ce aveam până acum. Deci vom avea o modificare naturală, ca urmare a rezultatelor recensământului", a declarat Voinescu, după încheierea ședinței Biroului Permanent Național al PDL.

Tot în urma rezultatelor recenzării, se vor stabili și configurațiile colegiilor, astfel încât acestea să respecte norma de reprezentare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Chiru iese la atac cu plângeri penale
Pagina a fost generata in 0.5026 secunde