Gigi Chiru: "Acțiunea de manipulare grosolană a lui Nicușor Constantinescu sortită eșecului"

547
6
Gigi Chiru:
Președintele PDL Constanța Gigi Chiru consideră că rezultatul referendumului de ieri confirmă incapacitatea Uniunii Social Liberale de a strânge o majoritate solidă (50+1) în jurul lor. El a precizat că manipularea continuă și astăzi, când, prin orice metodă se încearcă mușamalizarea eșecului de aseară.
"Faptul că referendumul a fost invalidat, reprezintă o dovadă clară că cetățenii județului Constanța au înțeles bine că acțiunea lui Nicușor Constantinescu este o manipulare grosolană. În ciuda intoxicărilor cu teme false, constănțenii au dat dovadă de înțelepciune și s-au împotrivit la acțiunea de risipire a banului public.
În cursul zilei de ieri, au fost semnalate zeci de metode de încercări de fraudare a alegerilor, care au depășit limitele legale și constituie infracțiuni. Amintim aici prelungirea cu o oră a timpului de vot, voturi multiple, precum și încercarea de mituire a reprezentanților din secțiile de votare. Îl rugăm pe Nicușor Constantinescu să se trezească la realitate și să justifice în fața constănțenilor risipirea celor 20 de miliarde de lei", a spus liderul PDL Constanța.


Comentează știrea

Opinie
7 noiembrie 2011
Sunteti varza

PDLul este la pamant, au venit la vot peste 50% din populatia judetului (dupa recensamant, deci reala si nu dupa niste date vechi din 2000) si au votat peste 95% impotriva voastra. Daca consideri ca peste 50% este nesemnificativ esti varza nene, du-te sa te culci!!! Oricum dupa alegeri o sa fiti trimisi la plimbare!!!

MVA
7 noiembrie 2011
Lista electorala permanenta

Referendumul este valabil daca "la acesta participă cel puțin jumătate plus unul din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente" - art.5 din Legea 3/2000. Deci, baietii PSD-isti nu mai o intoarceti pe la Ploiesti ca nu tine. Listele electorale permanente s-au facut inainte de recensamant. Asa ca acele liste sunt valabile si nu altele !!!! Hai, pa, Nicusorule...

Realitatea
7 noiembrie 2011
Ce lista electorala

Ce ma iei cu lista electorala, la alegeri oricum va fi actualizata si oricum realitatea este crunta populatia nu mai vrea PDL la guvernare, in loc sa vedeti prezenta masiva la referendum (50% este mult si pt alegeri) si parerea cvasiunanima ca PDL debiteaza numai prostii va legati de chichite gen lista electorala de pe vremea lui Ceausescu cand eram 23 de milioane.

Legea referendumului
7 noiembrie 2011
MVA

Baiatu' de la Consiliul Judetean "Nicusor Constantinescu" Constanta pregateste hidrantul si batista... Citeste Legea Referendumului 3/2000 si ai sa vezi care sunt conditiile de validare a referendumului de kkt care l-a facut Nicuuuuuuuusoooooor Cooonstantiiiineeeescuuuuu !!!! Lista electorala permanenta este si acea lista valabila care l-a votat pe Mazariche al vostru cu 70% cum se bate cu babaua in piept, nene... Atunci a fost buna, acum nu mai e ??? Hai, pa, Nicusoareeee...

Specie
7 noiembrie 2011
Ma bucur

Ma bucur ca esti o specie rara MVA in curs de disparitie, esti printre cei 5% pe care ii mai are PDL-ul in Constanta. Daca stii ceva statistica matematica 50% este un esantion mai mult decat semnificativ si opinia de 95% este mai mult decat clara, deci dupa statistica esantionul MVA este mai mic decat 5% din populatia judetului. La revedere!!!!

MVA
7 noiembrie 2011
Nr real de alegatori

Ptr. baiatu' de serviciu de la CJC "Nicusor Constantinescu" vreau sa-l intreb de ce stapanul lui a distribuit peste 700.000 de buletine de vot daca erau numai 550.000 de alegatori in loc de 631.838 cat sunt inscrisi pe listele electorale permanente ??? Aud ?!! Cand a vazut ca nu-i iese, a inceput sa o dea cotita cu nr. real !!?? Acest recensamant isi are valabilitatea la alegerile din 2012, bai, matroz de serviciu ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3818 secunde