Începe Târgul de Turism "Bursa Litoral - Delta Dunării 2012"

663
Asociația pentru promovarea și dezvoltarea turismului Litoral - Delta Dunării organizează, în perioada 8 - 9 septembrie, Târgul de Turism Bursa Litoral - Delta Dunării 2012, cel mai important eveniment de contractare a bazei hoteliere pentru sezonul 2012.

Deschiderea oficială a evenimentului are loc pe 8 septembrie, la ora 11.00, la hotel Europa din stațiunea Eforie Nord.

Lucrările bursei includ atât contractarea sezonului 2012 pentru secțiunile Litoral și Delta Dunării, cât și premiile Asociației Litoral - Delta Dunării 2011, b2b meetings și balul sezonului, la restaurantul Nunta Zamfirei din Eforie Nord.

"Pentru prima dată de la organizarea târgului, reprezentanții touroperatorilor vor beneficia de un Info Tur în Delta Dunării, organizat în parteneriat cu Patronatul din Turism Delta Dunării. Ziua dedicată Deltei, și anume 9 septembrie, are ca scop familiarizarea reprezentanților agențiilor de turism din România cu potențialul turistic fantastic al Deltei, în vederea unei mai bune promovări în rândul turiștilor", a precizat președintele Asociației Litoral Delta Dunării, Corina Martin.

La lucrările bursei sunt așteptați să participe peste 350 de agenți de turism din toată țara, reprezentanți ai unităților de cazare de pe întreg litoralul românesc și din Delta Dunării, operatori de turism de agrement, reprezentanți ai MDRT. Acestora li se vor alătura și membri ai ANAT, patronatelor hoteliere de pe litoral, Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, TUI România, Aeroportului Internațional Constanța, terminalului de pasageri Port Constanța ș.a.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4487 secunde