Incidente și accidente pe mări și oceane

248
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidente-1467995676.jpg

Articole de la același autor

Nava ro - ro "Avatar" a distrus un cheu de acostare în portul Kaohsiung (Taiwan), în dimineața de 8 iulie 2016, din cauza taifunului Nepartak. Nava s-a desprins din legături și, purtată de vânt, a început să se deplaseze haotic prin port. Câteva remorchere portuare au reușit să repună situația sub control și să ducă nava în altă dană. 


Purtată de furtună, nava de dragaj "Hansita V" a târât ancora după ea și a eșuat pe plaja Mundakkal, din sud-vestul Indiei. Proprietarul a solicitat autorităților să o repună în plutire. Operațiunile de salvare sunt în curs de desfășurare.


Tancul petrolier suezmax "Bouboulina" a fost atacat de pirați pe data de 7 iulie 2016, în jurul orei 7.30. Incidentul a avut loc în imediata apropiere a Golfului Guineea, la sud-vest de terminalul off-shore Agbami. Vasul părăsise terminalul și se îndrepta spre Tramandai, Brazilia. Pirații înarmați au reușit să urce la bordul tancului petrolier. Echipajul s-a baricadat în suprastructură, într-o ascunzătoare special amenajată. Briganzii au părăsit nava după ce au dat o raită prin cabine și au luat cu ei obiectele de valoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 09 Iulie 2016
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Pagina a fost generata in 1.2296 secunde