Incidente și accidente pe mări și oceane

258
Incidente  și accidente  pe mări și oceane - incidente-1471273119.jpg

Articole de la același autor

Cargoul de mărfuri generale "Tokay Akar" a eșuat, în timpul unei furtuni, pe pietrele digului din portul pescăresc Samsun, Turcia, de la Marea Neagră. Se pare că nava se afla anterior în zona de ancorare a portului, în balast. Nu s-au semnalat scurgeri de hidrocarburi în apele mării.

v v v

Tancul pentru bitum "AD Matsu" a fost atacat de șase pirați, în Marea Chinei de Sud, la nord de Tanjung Berakit, Indonezia. Pirații au reușit să urce la bordul navei, pe care au părăsit-o după ce au jefuit echipajul de bani și obiecte de valoare. Ulterior, unul dintre pirați a fost arestat de către Marina indoneziană.

v v v

Bulk-carrier-ul "Goldenstar" a contactat Garda de Coastă indiană și a solicitat asistență medicală. Motivul: șeful mecanic filipinez a fost grav rănit în timp ce lucra în sala mașinilor, fiind în pericol de moarte din cauza sângerărilor abundente. Nava a schimbat cursul și s-a îndreptat spre Insula Little Andaman, din Golful Bengal. O echipă medicală a urcat la navă. Ulterior, navigatorul a fost preluat de un elicopter și transferat la un spital din Port Blair. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 August 2016
Stire din Economie : Abandonat în zonă de război
Pagina a fost generata in 0.5853 secunde