Incidente și accidente pe mări și oceane

265
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1508079143.jpg

Articole de la același autor

Bulk-carrier-ul de 33.205 tdw "Emerald Star" s-a răsturnat și scufundat în dimineața de 13 octombrie 2017, la est de Strâmtoarea Luzon, în Marea Filipinelor. Nava plecase din Indonezia spre China, fiind încărcată cu minereu de nichel. Potrivit Gărzii de Coastă japoneze, din cei 26 de membri ai echipajului indian, 15 au fost salvați de navele aflate în apropiere, iar 11 au fost declarați dispăruți. 
★ ★ ★
Pe data de 12 octombrie 2017, în timp ce portcontainerul "MSC Mediterranean" tranzita Strâmtoarea Dardanelle, la bordul lui s-a produs un accident, în sala mașinilor. Un membru al echipajului a fost rănit în timp ce lucra la un generator. Nava a informat autoritățile și a fost adusă la ancoră, în zona Yapildak, situată la nord-est de Canakkale, escortată fiind de un remorcher. Marinarul rănit a primit asistență medicală. 
★ ★ ★
Bulk-carrier-ele "Eden Bay" și "Mazury" au intrat în coliziune în dimineața de 11 octombrie 2017, în fața plajei Fazendinha, Macapa, de pe fluviul. La momentul accidentului, "Eden Bay" era în derivă, așteptând permisiunea să ancoreze. Ambele nave au suferit avarii, în urma impactului.
★ ★ ★
Cargoul de mărfuri generale "Langeland", încărcat cu făină, a fost interceptat de Garda de Coastă spaniolă în Marea Alboran, în zorii zilei de 11 octombrie 2017, la scurt timp după ce a ieșit din Strâmtoarea Gibraltar, fiind suspectat de trafic de droguri. Nava a fost dusă la Malaga și a fost supusă unei căutări amănunțite, care a durat până seara. Se pare că suspiciunile nu s-au confirmat, întrucât nava se afla, pe data de 14 octombrie. în Marea Baltică. Echipajul este format din 12 marinari turci.
★ ★ ★
Bulk-carrier-ul "Harvest Sky" a eșuat în dimineața de 14 octombrie 2017, travers de portul Limkou, din nord-vestul Taiwanului. Nava era încărcată cu 60.000 de tone de cărbune. Vasul a pierdut controlul direcției, după ce cârma și elicea s-au încâlcit în plase de pescuit. Nu a fost raportată vreo poluare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Octombrie 2017
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.4479 secunde