Incidente și accidente pe mări și oceane

251
Incidente și accidente pe mări și oceane - accidentepemari-1522424524.jpg

Articole de la același autor

Car carrier-ul "Mornig Chery" (navă pentru transportul autovehiculelor) a intrat în coliziune cu cargoul de mărfuri generale "Chen Chang 332", pe data de 28 martie, pe șenalul navigabil al estuarului Pearl Rivery. Cargoul, încărcat cu 3.500 tone de nisip, s-a scufundat. Nouă membri ai echipajului au fost salvați, iar trei au fost declarați dispăruți. 
★ ★ ★
Pe data de 28 martie 2018, la bordul bulk-carrier-ului "Golden Eclipse" a izbucnit un incendiu. Nava era acostată în portul Civitavecchia, Italia, și avea aproximativ 2.500 tone de cărbuni în magazia în care s-a produs incendiul. Echipele de intervenție au muncit o zi întreagă să stingă focul. 
★ ★ ★
Cargoul de mărfuri generale "Sky Vita" a eșuat în dimineața de 29 martie 2018, pe râul Ouse, lângă Saltmarshe, Marea Britanie, în timp ce se deplasa în amonte, spre Goole, venind din S-Petersburg Rusia. În ajutorul navei au fost trimise mai multe remorchere.
★ ★ ★
Nava portcontainer "Puerlo", acostată în rada portului Yangshan, din Shanghai, a raportat că, în dimineața de 28 martie 2018, din unul din cele 20 de containere de la bord se scurge un lichid inflamabil. O echipă de intervenții a constatat că este vorba de ciclohexanul, un lichid incolor, foarte inflamabil. Acesta se afla într-un rezervor din interiorul unui container și s-a scurs printr-o supapă defectă. Containerul periculos a fost descărcat. 
★ ★ ★
Nava portcontainer "Delphis Gdansk" a intrat în coliziune cu cargoul de mărfuri generale "BBC Neptune", pe 27 martie 2018, în Marea Belt, la vest de Kalundborg, Danemarca. Cele două nave veneau din direcții opuse. Ambele au fost avariate, una luând foc. Câteva containere de pe "Delphis Gdansk" au căzut în apă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3847 secunde