Incidente și accidente pe mări și oceane

281
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1527512875.jpg

Articole de la același autor

Cei 11 marinari răpiți de pe nava olandeză "FWN Rapide", inclusiv comandantul rus, au fost eliberați de pirați, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe al Federației Ruse. Nu au fost oferite alte detalii, dar este de înțeles că prizonierii au fost eliberați după plătirea răscumpărării. Cargoul "FWN Rapide" a fost atacat de pirați, în apropiere de portul Harcourt, Nigeria, în dimineața de 21 aprilie 2018. 11 dintre cei 12 membri ai echipajului au fost răpiți de atacatori.

v v v

Serviciul de pompieri și de salvare din Hampshire a raportat incendiu în magaziile unei nave bulk-carrier, care era acostată la Southampton Western Docks. Vasul descărca deșeuri, care luaseră foc.

v v v

La bordul tancului "Srikandi 511" acostat la Banjarmasin, în sudul Kalimantanului, Indonezia, a izbucnit un incendiu, pe data de 25 mai. Echipele de intervenție au reușit să pună focul sub control. Martorii au declarat că au văzut un "râu pe foc", curgând de pe navă. Cel puțin patru nave amplasate în aval au fost afectate de arderea combustibilului pe apă.

v v v

Câteva containere încărcate cu mașini de lux, în special BMW-uri, s-au prăbușit de la bordul navei portcontainer "Maerk Lima", care era acostată la APM Terminal 4, în Buenos Aires, Argentina. Incidentul s-a petrecut în dimineața de 23 mai 2018, în timpul operațiunilor de descărcare. Mașinile au fost distruse, pierderile fiind estimate la câteva sute de mii de dolari.

v v v

Cargoul de mărfuri generale "Citra Mulia 9" a emis semnalul de primejdie în timpul nopții de 23 mai 2018, raportând pătrunderea apei și scufundarea. Accidentul a avut loc în Marea Java, la 30 de mile marine nord-est de insulele Karimunjawa. Cei 19 membri ai echipajului au abandonat nava, fiind recuperați, ulterior, de o navă de patrulare. "Citra Mulia 9" avea 1.955 tdw, fusese construită în 1981 și era înmatriculată sub pavilion Indonezia.

v v v

Cargoul de mărfuri generale "Long Hui Da 6999" s-a scufundat în dimineața de 22 mai 2018, în Marea Galbenă, în dreptul coastei provinciei Shandong, din China. A fost declanșată operațiunea de căutare și salvare pe mare. Din cei 11 membri ai echipajului, 4 au fost găsiți și salvați, iar 7 sunt dați dispăruți. (I.T.C.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 16 Ianuarie 2017
Stire din Economie : Un cargou a eșuat pe plaja Livorno
Pagina a fost generata in 0.5138 secunde