Incidente și accidente pe mări și oceane

298
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1543931530.jpg

Articole de la același autor

Remorcherul împingător "Pal 3" a pierdut controlul asupra barjei "Shilaynyay", încărcată cu 3.750 de tone de grâu, în Marea Azov, în zona Kamenniy, la est de Strâmtoarea Kerch. Incidentul a avut loc pe 1 decembrie 2018, în timp ce navele se deplasau de la portul Azov spre portul Kavkaz. Împinsă de vântul puternic, barja a eșuat pe coasta de la Kamenniy. Trei remorchere au intervenit pe 2 decembrie, pentru a o repune în plutire.

x x x

În dimineața zilei de 2 decembrie 2018, nava portcontainer "Cap San Marco" a fost atacată și abordată de cinci infractori înarmați, aflați pe o ambarcațiune de viteză. Incidentul a avut loc în zona de ancoraj Santos, Brazilia. Nava aștepta să intre în dană, în portul Santos, când a avut loc atacul. Marinarul filipinez care era de veghe a fost luat prin surprindere, imobilizat și legat. Bandiții au rămas la bord timp de 45 de minute, după care au fugit. Poliția crede că este vorba de o tentativă de a încărca cocaina la bord și a o ascunde în containere. Evenimente similare au mai avut loc în cursul acestui an. După ce nava a acostat, a fost verificată cu atenție. A fost descoperit un container spart, fără droguri în el. Într-un alt container au fost găsite ascunse 402 de kilograme de cocaină.

x x x

Cargoul de mărfuri generale "Kryssholm" a intrat în black-out pe data de 30 noiembrie 2018. Vasul se afla în Marea Baltică, la sud-vest de Insula Bornholm, Plecase din Frederiksvaerk, Danemarca, și se îndrepta spre Kaliningrad. Pe 2 decembrie, cargoul a fost luat la remorcă de către remorcherul danez "Ronja", pentru a ajunge la Svendborg, Danemarca, pe 4 decembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3034 secunde