Incidente și accidente pe mări și oceane

127
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1602597489.jpg

Articole de la același autor

Cargoul de mărfuri generale „Zhong Jin 51”, încărcat cu 5.100 de tone de oțel a eșuat în zona de coastă a Chinei, în nordul Strâmtorii Taiwan. Comandantul a solicitat asistență, temându-se că vasul se poate scufunda în orice moment. În ajutor au venit câteva ambarcațiuni ale Centrului de Căutare și Salvare pe Mare. Cei 11 membri ai echipajului de pe „Zhong Jin 51” au fost evacuați și sunt în siguranță.

x x x

În noaptea de 11 octombrie 2020, în timp ce se apropia de portul Muntok, din nord-vestul Insulei Bangka, Indonezia, ferry-boat-ul „Mutiara Pertiwi 3” a eșuat, încercând să evite coliziunea cu bărcile de pescuit din zonă. Cei 59 de pasageri de la bord au fost evacuați și sunt în siguranță.

x x x

Pe data de 12 octombrie 2010, la bordul tancului petrolier „Di Giunta E”, în sala mașinilor, a izbucnit un incendiu. Nava se afla la Campana, în Delta Paranelor, Argentina, sub operațiuni de revizie totală. Focul a fost stins de echipele de intervenție. Nu au fost raportate victime.

x x x

Cargoul de mărfuri generale „Win Hero” s-a ciocnit cu o ambarcațiune de pescuit de 5 tone, în zona de larg a Coreei de Sud. Accidentul a avut loc pe data de 13 octombrie 2020, în jurul orei 4. Coliziunea a fost cauzată de navigația iresponsabilă a bărcii de pescuit. Bulbul cargoului a suferit daune superficiale, în timp ce ambarcațiunea de pescuit a fost grav avariată, dar a rămas pe linia de plutire. Nu au fost raportate victime.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 11 Octombrie 2020
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Duminică, 04 Octombrie 2020
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Sâmbătă, 26 Septembrie 2020
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Joi, 10 Septembrie 2020
Stire din Economie : Incendii pe mările lumii
Pagina a fost generata in 0.7949 secunde