Info fiscalitate: persoanele juridice fără scop patrimonial

113
Info fiscalitate: persoanele juridice fără scop patrimonial - infofisc-1397235962.jpg

Articole de la același autor

Persoanele juridice fără scop patrimonial au obligația să depună, până la data de 30 aprilie 2014, situațiile financiare anuale la 31 decembrie 2013. Însoțite de înscrisurile legale, acestea se depun, în format electronic și în format hârtie, la registratura unităților teritoriale ale Ministerului Finanțelor Publice sau la oficiile poștale, prin scrisori cu valoare declarată, sau numai în format electronic, pe portalul www.e-guvernare.ro, având atașată o semnătură electronică extinsă.


Formatul electronic al situațiilor financiare se obține prin folosirea programului de asistență elaborat de Ministerul Finanțelor Publice. Programul de asistență este pus la dispoziția contribuabililor de către unitățile teritoriale ale Ministerului Finanțelor Publice sau poate fi descărcat de pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, portalul A.N.A.F., la adresa www.anaf.ro, meniul declarații electronice, submeniul descărcare declarații.


Atenție! Persoanele juridice fără scop patrimonial care conduc contabilitatea în partidă simplă, potrivit prevederilor Anexei nr.2 la Ordinul ministrului economiei și finanțelor nr.1969/2007, nu întocmesc situații financiare anuale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Aprilie 2014
Stire din Economie : Calendarul fiscal al lunii aprilie
Vineri, 11 Aprilie 2014
Stire din Economie : Info fiscalitate: Rambursări de TVA
Sâmbătă, 15 Martie 2014
Stire din Economie : Calendarul fiscal al lunii martie
Pagina a fost generata in 0.4225 secunde