Informații utile, pentru fermieri

180
Informații utile, pentru fermieri - informatiiutile-1540730127.jpg

Articole de la același autor

În perioada 31 octombrie - 4 noiembrie 2018, va avea loc cea de-a XXIII-a ediție a Târgului internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei – INDAGRA 2018. Acesta este cel mai important eveniment agricol din România, fiind organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu camerele de comerț și industrie din România.

v v v

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) va participa la Târgului internațional INDAGRA Standul APIA va prezenta materiale de informare cu privire la schemele și măsurile de plată pe care le gestionează din fonduri europene și de la bugetul național.

v v v

Vineri, 2 noiembrie 2018, Adrian Pintea - directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură va susține prezentarea cu tema "Sprijinul financiar acordat fermierilor de către APIA prin măsurile din PNDR gestionate de către Agenție", în cadrul conferinței organizate de AFIR, alături de MADR și APIA. Evenimentul se va desfășura în Complexul Expozițional ROMEXPO.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 29 Iunie 2018
Stire din Economie : Credite pentru fermieri
Sâmbătă, 19 Mai 2018
Stire din Economie : Ghid pentru informarea fermierilor
Pagina a fost generata in 0.6388 secunde