Înmatricularea mașinilor pe bandă rulantă continuă la Constanța

553
Înmatricularea mașinilor pe bandă rulantă continuă la Constanța - traficcopy-1352991040.jpg
Din vară, numărul mașinilor înmatriculate la Constanța a crescut de la o lună la alta. Dacă în august și septembrie câte aproximativ 500 de constănțeni au rezolvat formalitățile necesare, în octombrie cifra mai că a ajuns la 600, asta arată datele Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. Așadar, mulți constănțeni par să fi depășit criza, dacă ne gândim că aproape 1.600 și-au permis să-și schimbe mașina, ori să-și cumpere una într-un interval de timp nu foarte mare. În plus, nici mărcile și modelele preferate nu sunt tocmai dintre cele mai ieftine. E drept, nu multe sunt noi, însă majoritatea nici mai vechi de șase ani. Dintre cele aproape 160 de autoturisme aflate la prima înmatriculare, 40 sunt Dacii, în special Loganuri, dar constănțenii au cumpărat și modele Duster sau Sandero. 


O mare surpriză o reprezintă faptul că foarte mulți constănțeni au preferat să-și cumpere autoturisme marca Volkswagen. Pentru prima dată de la începerea cu adevărat a crizei au fost înmatriculate peste 100 de mașini în doar 30 de zile. Volkswagen Passat și Volkswagen Golf se pare că sunt cele mai apreciate de șoferi, însă admiratorii mărcii au dat bani și pe modele ca Jetta sau Touareg.

După Volkswagen, Opel și Audi se clasează pe următoarele locuri, cu câte aproximativ 60 de autoturisme, fiecare, înmatriculate la Constanța în octombrie. În cel de-al doilea caz, majoritatea constănțenilor și-au permis cel mult un Audi A4, dar să nu credeți că lipsesc modelele mai scumpe.

La categoria peste 40 de autoturisme înmatriculate luna trecută găsim, de asemenea, și mărci ca Ford și Mercedes - Benz. Tot de luna trecută și mai bine de 30 de BMW-uri circulă pe șoselele Constanței fără numere roșii.

Unii constănțeni au avut bani de mașini și mult mai scumpe. Două Lexus-uri au ajuns la Constanța, unul înmatriculat pentru prima dată în august 2012 și unul în 2008, dar și două Subaru Forester, mașini nou - nouțe. Alți doi constănțeni sunt fericiții posesori ai două Range Rover-uri Sport, unul nou, iar unul rulat doi ani, ambele de peste 40.000 de euro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : ADEVĂRUL DESPRE TAXA AUTO!
Pagina a fost generata in 0.7402 secunde