A venit iarna…

Întârzieri de până la 120 de minute pe relația București - Constanța

201
1
Frigul și zăpezile au început să le dea și constănțenilor care călătoresc cu trenul primele bătăi de cap, și asta pentru că, din cauza vremii nefavorabile, circulația feroviară la nivel național se desfășoară în condiții de iarnă. 

Reprezentanții CFR au anunțat, ieri, că anumite trenuri care tranzitează mai multe regionale aflate în sud și sud - estul țării ajung la destinație cu întârzieri, în medie cuprinse între 30 - 80 de minute.

Întârzieri mai mari, cu o medie de 80 - 120 de minute, se înregistrează la trenurile care circulă pe relația București - Constanța și retur. CFR a dat însă asigurări că pe această magistrală personalul feroviar intervine pentru deszăpezirea liniei în zona macazurilor, astfel încât să se asigure accesul în condiții de siguranță în stațiile de cale ferată.

Întârzieri mai mici, cu o medie de 30 - 40 de minute, se înregistrează la trenurile care sosesc din centrul și sud - vestul țării. 

"La nivel național, pe calea ferată nu sunt linii închise, dar viteza trenurilor care circulă pe raza mai multor județe din jumătatea de sud a țării a fost adaptată la condițiile meteo nefavorabile. Compania recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informații despre posibilele întârzieri care pot interveni în traficul feroviar la stațiile și agențiile CFR din București și din țară", au mai precizat reprezentanții CFR. 

Comentează știrea

nasu
13 decembrie 2012
CFR

luni am plecat la Bucuresti(Nord) cu IR de Brasov la ora 05.15 am si am ajuns in capitala la 11.10...chiar nu raspunde nimeni pt asemenea nesimtire?

Articole pe aceeași temă

Joi, 13 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : "Glasul" roților de tren
Pagina a fost generata in 0.4184 secunde