Intesa Sanpaolo Bank a fuzionat cu CR Firenze România

322
Intesa Sanpaolo Bank a fuzionat cu CR Firenze România - intesa1-1349169719.jpg
Intesa Sanpaolo Group a finalizat, pe 1 octombrie, fuziunea subsidiarelor bancare din România - Intesa Sanpaolo Bank și CR Firenze, au anunțat reprezentanții băncii. 

Intesa Sanpaolo Bank este entitatea care va acționa în continuare pe piață în urma preluării prin absorbție a activelor CR Firenze România. În urma acestei fuziuni, prima de pe piața locală în ultimii 5 ani, Intesa Sanpaolo Bank va opera printr-o rețea națională de 90 de unități, cu circa 1.000 de angajați și active totale de peste 5 miliarde lei.

"Intesa Sanpaolo a devenit unul dintre cele mai importante grupuri financiare din lume în urma unor fuziuni succesive. Grupul nostru este printre primii jucători în multe din piețele din Europa Centrală și de Est, iar România rămâne în continuare una dintre piețele cu potențial semnificativ de creștere pentru banca noastră. Vom căuta în continuare cele mai bune soluții financiare pentru realizarea proiectelor clienților noștri din România", a declarat Ezio Salvai, director general (CEO) Intesa Sanpaolo Bank.

Intesa Sanpaolo Bank va acționa în continuare pe piața locală ca o bancă universală, cu produse și servicii destinate segmentelor retail, IMM și corporate, au mai precizat reprezentanții băncii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4042 secunde