Investiții de milioane de euro, cu finanțare europeană, în agricultură

249
"Eximbank România" - Sucursala Constanța are în lucru, în diferite faze, un număr de 15 proiecte de investiții cu finanțare europeană, a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", directorul Ionel Ștefan. Valoarea lor variază între 200.000 euro și 7.000.000 de euro. Cele mai multe dintre proiecte au ca obiect investiții din agricultură: sere, ferme de animale (caprine și suine).
Alte trei proiecte majore, dezvoltate în colaborare cu băncile comerciale, pentru care se asigură garanții de stat prin intermediul "Eximbank România", vizează investiții în domeniul energetic și al industriei, în județul Constanța.
"Eximbank România" a derulat o campanie de informare a băncilor comerciale despre garanțiile oferite de statul român investitorilor care vor să acceseze creditele, relatează Ionel Ștefan. El a precizat că pentru a veni în sprijinul mediului de afaceri, au fost simplificate procedurile de garantare. Prin intermediul "Eximbank România", statul sprijină sectoarele de producție, serviciile și exportul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6802 secunde