Concurs Investitorii pentru canalul Dunăre-București, căutați la Beijing

347

Articole de la același autor

CN "Administrația Canalelor Navigabile" (ACN) Constanța a participat la Seminarul Internațional de Navigație, desfășurat în perioada 26 – 29 mai la Beijing, în China.
Seminarul a tratat problemele de protecție a mediului și de amenajări pentru navigație, care privesc în special căile navigabile, ecluzele, porturile maritime și interioare, cu șenale de acces.
"Am prezentat avantajele transportului de mărfuri și pasageri pe căile navigabile românești, precum și oportunitățile de afaceri pentru investitorii străini. De ase-menea, am propus mai multe solu-ții pentru transportul pe căile inte-rioare", spune Ovidiu Cupșa, direc-torul general al ACN Constanța.
Delegația ACN s-a întâlnit și cu mai mulți investitori, interesați de relansarea lucrărilor la viitorul canal Dunăre – București.
"Am făcut o vizită la Institutul Național pentru Tehnică, Amenajări portuare și Ape interioare din China. Am rămas profund impresionați de nivelul ridicat la care se fac încercări și studii, pe baza cerințelor beneficiarilor. I-am invitat și pe chinezi să viziteze canalele navigabile românești, pentru a pune bazele unei colaborări de durată", a mai spus directorul general al ACN Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7636 secunde