Maxima zilei: "Boala tinereții este naivitatea, iar boala seniorilor este sensibilitatea"

Concurs Un nou program pentru slăbit

817

Articole de la același autor

În urmă cu două săptămâni a fost adus, pentru prima dată în România, programul pentru slăbit NutriSvelt. NutriSvelt înseamnă un soft complex care presupune scanarea corporală, dietă personalizată.
Softul este cel care vă spune ce anume aveți de făcut pentru a scădea în greutate, de câte ședințe aveți nevoie, ce trebuie să mâncați, ce aparate de slăbit să folosiți.
Prețul unei ședințe este, în prezent, de 50 de lei.

Mirela Coman, purtătorul de cuvânt al centrului Spa Medical Hera Body Care din cadrul Iowemed, ne explică utilitatea softului: "Prin acest program se face un management performant în controlul greutății. Foarte important este că programul nu garantează doar pierderea numărului dorit de kilograme, ci și echilibrarea metabolică pentru ca, prin deblocarea arderilor, controlarea apetitului și reglajul metabolic, persoana să nu se mai îngrașe".

Softul stabilește cum să slăbiți
Programul citește personalizat cauza kilogramelor depuse și asigură dieta corespunzătoare fiecăruia în funcție de structura genetică, statusul medical și rezultatele scanării cor-porale. O altă componentă a programului conține schema de suplimenți - integratorii alimentari care ne asigură corecția ce pornește de la asimilare până la tranzitul intestinal și drenarea toxinelor.
Un alt segment este cel reprezen-tat de programul făcut pe baza tehnologiilor aplicate, adică aparatura de drenaj limfatic, arderea grăsimilor etc.
NutriSvelt stabilește un program personalizat pentru fiecare în parte în funcție de structura genetică, când trebuie să mergeți la o nouă ședință, de câte ședințe aveți nevoie pentru a ajunge la rezultatele dorite. Prin scanarea corporală, softul vă spune ce aveți voie să mâncați, ce tip de mișcare să faceți și ce suplimenți să folosiți. Scanarea se face cu ajutorul unui aparat care are electrozi, ce se aplică pe diferite părți ale corpului pentru o citire optimă.
Dacă doriți să slăbiți cu ajutorul programului, trebuie să știți că acesta vă garantează reducerea celulitei după a doua ședință. NutriSvelt a fost adus din Franța de Ionica Ciortan, președintele centrului medical.
Prețul unei ședințe este de 100 de lei și, promoțional, centrul oferă softul pentru suma de 50 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8961 secunde