JCI PLAY 4x4, aventura off-road a acestei toamne

123
JCI PLAY 4x4, aventura  off-road a acestei toamne - jciplay4x4-1382634076.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 26 octombrie, la ora 8.00, se dă startul pentru aventura off-road a acestei toamne! JCI Constanța, Asociația "Off-road în Dobrogea", Active Trening și PlayXP.ro au pregătit cea de-a șasea ediție a binecunoscutului eveniment de business networking în aer liber - JCI PLAY 4x4!

"Prin acest eveniment vă ajutăm să transformați o zi din viața dum-neavoastră, alături de profesioniști ai jocului - echipa Active Training, într-o zi a «oamenilor de afaceri la joacă», unde veți avea oportunitatea de a vă alătura antreprenorilor din Constanța și din toate zonele țării, oamenilor de afaceri pasionați de activitățile în aer liber și off-road", asta spun organizatorii evenimentului.

JCI Play 4x4 este cadrul perfect în care oameni de afaceri - proprietari de afaceri și manageri în diverse companii și organizații - ies la joacă pe un traseu de off-road. Evenimentul se desfășoară pe un traseu de off-road pentru că este un cadru relaxant, în aer liber și se poate profita, astfel, de peisajele pitorești ale Dobrogei, spun organizatorii.

Potrivit acestora, scopul proiectului este dezvoltarea mediului de afaceri constănțean prin realizarea întâlnirilor de "off-road business networking".

Ediția a șasea se va desfășura pe parcursul unei zile, iar traseul ales va urmări o altă zonă din Dobrogea decât în edițiile anterioare - zona de sud-vest, o zonă spectaculoasă ca peisaj, ce are și o puternică încărcătură istorică: Cetatea Adamclisi.

Startul se dă de la Forte Life (B-dul Tomis nr. 235, complex Dacia, etaj 1), unde se vor forma echipele.

Potrivit organizatorilor, partici-panții la eveniment vor lucra în echipă, vor afla informații interesante despre trecutul acestor meleaguri, vor admira peisaje memorabile, altfel spus vor descoperi comorile Dobrogei.

De asemenea, organizatorii au pregătit surprize pentru toți participanții! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 25 Octombrie 2013
Stire din Economie : Constanța / Curs de manager de proiect
Vineri, 25 Octombrie 2013
Stire din Economie : Euro se apreciază ușor
Pagina a fost generata in 1.2679 secunde