KazMunayGas promite 2.000 de noi locuri de muncă, în România

445
KazMunayGas promite 2.000 de noi locuri de muncă, în România - kazmunaygaspromite2000denoilocur-1529596878.jpg

Articole de la același autor

KazMunayGas, compania națională de petrol și gaze din Kazahstan, care este unicul acționar al KMG International (fostul Rompetrol Grup) și-a exprimat angajamentul ferm de a-și respecta toate obligațiile asumate în memorandumul de înțelegere semnat cu statul român, pe timpul Guvernului Ponta.


Una dintre cele mai importante prevederi ale acestuia se referă la crearea fondului mixt de investiții româno-kazah, care va avea o durată de șapte ani și un nivel investițional estimat de aproximativ 1 miliard de dolari.


Sauat Mynbayev - președintele directoratului KazMunayGas, a declarat, la întâlnirea de marți, 19 iunie 2018, cu ministrul Energiei, Anton Anton, că au fost identificate, deja, cel puțin două proiecte majore care pot fi dezvoltate în perioada următoare și vor influența pozitiv economia României, prin crearea directă a aproximativ 2.000 de locuri de muncă. Unul dintre ele se referă la extinderea rețelei de benzinării pe piața locală, iar cel de-al doilea vizează construcția unei centrale de cogenerare pe platforma Petromidia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7499 secunde