La ce programe pot participa oamenii de afaceri constănțeni

346
La ce programe pot participa oamenii de afaceri constănțeni - businessman-1332347521.jpg
Astăzi demarează înscrierile pentru trei programe destinate susținerii micilor întreprinzători, finanțate de stat. Reprezentanții Agenției pentru Implementarea Proiectelor și Programelor pentru IMM-uri (AIPPIMM) au anunțat că se dă startul la înscrierile pentru programul tinerilor manageri, pentru cel al femeilor de afaceri și pentru susținerea meșteșugurilor și artizanatului. Astfel, de astăzi constănțencele pot depune online o cerere pentru participarea la prima etapă a Programului Femeia Manager, seminariile "Femeia Antreprenor". Acestea vor fi organizate în opt orașe, inclusiv în Constanța, pe 25 aprilie. La ele pot participa femeile care au cetățenie română, vârsta peste 18 ani și studii medii definitivate.

De asemenea, începând cu ora 10.00 va fi activ pe site-ul www.aippimm.ro formularul de preselecție în cadrul Programului național multianual pe perioada 2002 - 2012 pentru susținerea meșteșugurilor și artizanatului.

Tot de la ora 10.00 constănțenii se pot înscrie la workshop-urile Empretec din cadrul Programului Start. La Constanța, workshop-ul se va desfășura între 8 și 16 iunie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7587 secunde