Concurs Litoralul intră în carnaval de 1 Mai

1746
Litoralul intră în carnaval de 1 Mai - 217e435e0a3dc58d2132f4a9d322a66e.jpg

Articole de la același autor

De 1 Mai, litoralul este în sărbătoare. Artiștii, dansatorii, orchestrele și famfarele se vor întrece să-i distreze pe cei ce au ales stațiunile de la Marea Neagră.

Mamaia – Năvodari: spectacol de zile mari
Firmele Phoenicia Hotels și Perla-Majestic Hotel, cu sprijinul Ministerului Dezvoltării Regionale, au pregătit un eveniment în premieră pentru cei ce vor petrece ziua de 1 Mai pe litoral.
În Mamaia, la ora 15, va fi organizat un miting aviatic. Începând de la ora 17, o caravană va traversa stațiunea și va ajunge, în final, pe plaja din Năvodari. Vor participa care alegorice, cu decorațiuni estivale și 400 de majorete costumate tematic, automobile de lux și de epocă, 100 de motocicliști, trabantiști, mașini tunate, trăsuri și o famfară militară.
Evenimentul se va încheia cu un concert, care va începe la ora 22, pe plaja din Năvodari, și cu focuri de artificii.
La conferința de presă organizată ieri, Mohamed Murat, președintele grupului Perla-Majestic Hotel, a declarat că bugetul evenimentului se ridică la 400.000 de euro, cheltuielile fiind suportate de companiile sale, și că sunt angrenate 1.000 - 1.500 de persoane. Regia manifestării este asigurată de Petre Năstase.

Două zile de petrecere la Neptun
La Neptun, Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului organizea-ză două zile de distracție pentru turiștii care vin să petreacă vacanța de 1 Mai pe litoral.
Programul evenimentelor este următorul:
Vineri, 30 aprilie:
// ora 14, plaja Steaguri: GRIND PARTY;
// ora 20, Teatrul de Vară: BLOCKbuster INVASION;
// orele 20 - 23, plaja Steaguri: EVERGREEN PARTY (Laurențiu Duță și Andreea Bălan & Band Show; ZERO; Akcent);
// orele 24 - 6, plaja Steaguri: DJ MIX – PARTY.
Sâmbătă, 1 mai:
// ora 14, plaja Steaguri: GRIND PARTY;
// orele 20 - 23, plaja "Steaguri": EVERGREEN PARTY (Smiley; Fly Project; Puya și Alex);
// ora 21, Teatrul de Vară: Noaptea devoratorilor de publicitate;
// ora 24, plaja Steaguri: foc de artificii;
// orele 24 - 6, plaja Steaguri: WHITE SENSATION PARTY.

Serbare câmpenească în Tabăra Delfin
Primăria Năvodari, Consiliul Local Năvodari și Casa de Cultură "Pontus Euxinus" organizează o serbare câmpenească de 1 Mai, în Tabăra Delfin. Evenimentul debutează la ora 11, cu un spectacol la care și-au anunțat prezența: Cristina Mușat, Sirin Narengi, Iuliana Zlatov, George Călin, formațiile și trupele Virtuoșii, Perla Mării, Hai Noroc, Axinte, Ecstasy și Gemenele, Florin Decuseară de la Medgidia, Florin de la Buzău, Sulamita cu momente vesele. Organizatorii au anunțat că au pregătit multe surprize.

Plimbare cu bricul "Mircea"
De 1 Mai, puteți ieși într-o scurtă croazieră pe Marea Neagră. Bricul "Mircea" vă așteaptă! Plecarea în călătorie este programată la ora 14, pe ruta portul Constanța - Mamaia - portul Constanța. Costul unui bilet este de 165 lei pentru adulți, și 135 lei, pentru copiii între 10 – 18 ani. Biletele pot fi procu-rate de la agenția Mistral Tours/Mistral Voyages.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7053 secunde