Concurs Magazin economic

213

Articole de la același autor

Proiect privind sănătatea și securitatea în muncă
Confederațiile sindicale și cele patronale au lansat proiectul strategiei naționale în domeniul sănătății și securității în muncă, un instrument util pentru evitarea pe viitor a producerii accidentelor de muncă. Manifestarea a fost dedicată Zilei Internaționale pentru Sănătate și Securitate la Locul de Muncă, dar și Zilei Co-memorării Victimelor Accidentelor de Muncă și ale Bolilor Profesionale.

Cerul unic european
Eurodeputații consideră că trebuie să se pună în practică proiectul "Cerul unic european", pentru a face față unei viitoare crize a spațiului aerian. Ei susțin, de asemenea, ideea investițiilor pentru îmbunătățirea rețelei de transport feroviar în Europa, ca alternativă la transportul aerian.
Criza aeriană generată de norul de cenușă vulcanică din Islanda a demonstrat necesitatea îm-bunătățirii traficului feroviar din Europa și a implementării rapide a pachetului "Cerul unic european". Cât timp vom avea 27 de spații aeriene în Europa, traficul aerian în UE nu va putea fi coordonat într-un mod eficient și dinamic, susțin europarlamentarii.

FMI la Finanțele Publice
Jeffrey Franks, șeful misiunii FMI în România, a început joi, 29 aprilie 2010, consultările pentru evaluarea stadiului de îndeplinire a condiționalităților și măsurilor agreate în cadrul programului de asistență financiară externă pe care România l-a încheiat cu fondul. Întâlnirea cu oficialii Ministerului Finanțelor Publice are loc astăzi, începând cu ora 9.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5572 secunde