Concurs Viceprimarul Marius Ștefan rămâne liderul liberalilor din Independența

435

Articole de la același autor

Potrivit unui comunicat transmis de către Biroul de presă al PNL Constanța, membrii Organizației PNL Independența s-au reunit, ieri, la Căminul Cultural din localitate, pentru a-și alege noua conducere.
Cei 16 de liberali prezenți la Adunarea Generală Extraordinară a PNL Independența l-au reconfirmat, cu unanimitate de voturi, în funcția de președinte al organizației pe viceprimarul localității, Marius Ștefan, se mai precizează în comunicat.
Totodată, a fost ales și Biroul Politic Local, din componența căruia fac parte doi vicepreședinți - Dumitru Ciocan (15 voturi) și Bogdan Ciocan (14 voturi) – patru membri – Ion Magdău, Mira Avrămescu, Nicolae Tohăneanu și Marian Deușteanu - și doi membri supleanți. Cei șapte membri ai Biroului Politic Local au fost votați, cu unanimitate de voturi, pentru a reprezenta organizația PNL Independența la Conferința Județeană de Alegeri a PNL Constanța.
La Adunarea Generală au luat parte președintele Filialei PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, și consilierii județeni Eugen Silaghi și Gabriel Monea, ambii membri ai Biroului Politic Teritorial al PNL Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9983 secunde