Loteria bonurilor, luna iulie / Vezi aici dacă ai câștigat

120
1
Loteria bonurilor, luna iulie / Vezi aici dacă ai câștigat - fotoloteriabonurilorfiscale-1439755798.jpg

Articole recomandate

Bonurile fiscale emise în data de 23 iulie, cu o valoare de 364 de lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică.


La această extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 — 31 iulie 2015. Fondul total de premiere este de un milion de lei.


Comentează știrea

Marcello
17 august 2015
Proiect pe piata globala!!!

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4713 secunde