Lucrătorii din transport vor permise de conducere distincte pentru șoferii profesioniști

109
1
Lucrătorii din transport vor permise de conducere distincte pentru șoferii profesioniști - sofertir-1386084410.jpg

Articole de la același autor

Este necesar ca în legislație să se opereze o diferențiere între permisele de conducere pentru șoferii profesioniști și cei amatori, a declarat, potrivit Mediafax, președintele Sindicatului Lucrătorilor din Transport, Elena Frandeș.

"La nivel național avem o problemă mare legată de permisele de conducere ale șoferilor profesioniști. În momentul de față, permisul de conducere pentru șoferii amatori este împreună cu permisul de conducere al șoferilor profesioniști. În cazul în care un șofer profesionist venit în țară încalcă o regulă de circulație, automat i se suspendă permisul și rămâne fără pâine, fără un loc de muncă. De aceea, sugerăm să se facă separat permis de conducere pentru șoferii amatori și permis de conducere pentru profesioniști, la fel cum este în Italia. În sensul în care el vine acasă în cele două săptămâni libere și cu mașina personală a săvârșit o oarecare abatere, i se ia permisul de amatori, dar rămâne cu cel profesionist, să meargă să lucreze. Nu rămâne fără pâine", a precizat Elena Frandeș, potrivit Mediafax.

Președintele Sindicatului Lucrătorilor din Transport spune că dacă se va da curs acestei idei, ar trebui instituite examene mai dificile pentru permisele de conducere ale șoferilor profesioniști.

Comentează știrea

haha
4 decembrie 2013
hoho

Ideea ia venit intr-o parcare de la nadlac ?! te calca pe trece cu permisul de amator si circula in continuare cu ala de profesionisti.! ! 90% din indicatoarele rutiere sunt la fel pentru ambele categorii.principul de functionare al autoturismului e acelasi ,

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.51 secunde