Ludovic Orban: Aș prefera ca bugetul pentru anul viitor să fie votat de noul Parlament

86
Ludovic Orban: Aș prefera ca bugetul pentru anul viitor să fie votat de noul Parlament - ludovicorban1024x683-1599408463.jpg

Articole recomandate

Bugetul de stat pentru anul viitor va fi elaborat de actualul Guvern, dar ar trebuie să fie votat de Legislativul următor, spune Ludovic Orban. Premierul consideră că bugetul poate fi, chiar și așa, adoptat până la finalul anului 2020, potrivit Digi24.


"Noi întocmim proiectul de buget. Sigur că aș prefera ca bugetul să fie votat de Parlamentul ales pe 6 decembrie, pentru că el va reflecta voința actuală, împrospătată a românilor, va fi o oglindă fidelă a Parlamentului ales, a opțiunilor politice actuale ale românilor. Și chiar dacă noi întocmim proiectul de buget, dorința noastră este ca el să fie dezbătut de către Parlamentul nou ales", a spus Orban.


"Eu cred că Parlamentul, dacă se mobilizează, poate să dezbată și să adopte bugetul până la sfârșitul anului, astfel încât să nu fim nevoiți să intrăm în anul viitor fără buget, pentru că există perioada între Crăciun și Anul Nou în care Parlamentul poate fi convocat și poate dezbate legea bugetului de stat și legea bugetului asigurărilor sociale de stat", a adăugat el.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3853 secunde