Mâine se deschide Conferința Științifică Internațională SEA-CONF 2015

89
1
Mâine se deschide Conferința Științifică Internațională SEA-CONF 2015 - mainesedeschideconferinta-1431617615.jpg

Articole de la același autor

Academia Navală "Mircea cel Bătrân" organizează, în perioada 15 - 16 mai, prima ediție a Conferinței Științifice Internaționale SEA-CONF 2015. Participă personalități academice, militare și civile din Bulgaria, Emiratele Arabe Unite, Franța, Germania, Moldova, Scoția, Turcia și România. 

În cadrul reuniunii, profesori și cercetători de marcă vor prezenta 142 de lucrări științifice în cadrul următoarelor secțiuni: inginerie electrică, inginerie economică și management, inginerie mecanică, științe militare, navigație și transport naval și științe fundamentale și umaniste. Temele principale dezbătute acoperă o gamă largă de subiecte ale științelor dedicate mării, atât din domeniul tehnic ingineresc, științelor fundamentale, cât și al securității și apărării.

Scopul conferinței este de a reuni la Academia Navală "Mircea cel Bătrân", instituție de educație și cercetare științifică maritimă recunoscută la nivel european, oameni de știință din structura academică și cercetători pentru facilitarea schimbului de idei, expunerea rezultatelor activității de cercetare și a realizărilor tehnice din domeniul educației, precum și analizării strategiilor viitoare de dezvoltare.

Deschiderea festivă a manifestării științifice va avea loc vineri, 15 mai, ora 10, în aula "Viceamiral Ioan Coandă".

Comentează știrea

Florin
14 mai 2015
O noua șansa

Atât timp cât vei continua să susții în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ți le dorești, acestea vor continua să se petreacă în viața ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1378 secunde