Managerii din economie cred că volumul de activitate și prețurile vor crește

260
Managerii din economie cred că volumul de activitate și prețurile vor crește - manageriidineconomie-1554049148.jpg
Estimările managerilor din economia românească privind evoluția sectoarelor în care activează sunt optimiste pentru următoarele două luni. Potrivit anchetei de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică, în industria prelucrătoare se prevede o creștere moderată a volumului producție și o relativă stabilitate a numărului salariaților. Prețurile produselor industriale vor înregistra o creștere moderată.

Managerii din activitatea de construcții apreciază că volumul producției și prețurile lucrărilor vor crește. În schimb, numărul salariaților va crește cu moderație.

În comerțul cu amănuntul, viitorul apropiat este privit cu multă încredere. Managerii au estimat că, în lunile aprilie și mai, va avea loc o creștere a volumului de activitate și a vânzărilor cu amănuntul, precum și a volumului comenzilor adresate producătorilor și angrosiștilor. Numărul salariaților va crește moderat. Prețurile de vânzare cu amănuntul vor continua să crească.

La rândul lor, managerii din sectorul serviciilor se așteaptă la o creștere moderată a cererii de servicii și a prețurilor de vânzare a serviciilor, precum și la o relativă stabilitate a numărului salariaților. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3087 secunde