Măsuri de protecție sanitară, aplicate de compania Comvex

261
Măsuri de protecție sanitară, aplicate de compania Comvex - masuriledeprotectiesanitaraaplic-1585681620.jpg

Articole de la același autor

Aflați în prima linie a războiului cu pandemia de coronavirus, operatorii din portul Constanța au adoptat măsuri sanitare severe.



"La compania Comvex, încă din primele clipe ale apariției acestei pandemii, am început să luăm o serie de măsuri, să achiziționăm materiale de protecție și dezinsecție - a declarat directorul general Viorel Panait.


Am organizat un program, cu o pauză de o oră, între ture, astfel încât lucrătorii din turele diferite să nu se întâlnească unii cu alții. În ora dintre ture se dezinfectează cu clor toate spațiile comune, toate clădirile. Mecanizatorilor și macaragiilor le-au fost puse la dispoziție substanțe pentru a dezinfecta cabinele mașinilor și utilajelor pe care lucrează, la început și la final de tură. A fost redus numărul persoanelor îmbarcate pe autovehiculele cu care compania transportă personalul la muncă. De asemenea, s-a luat măsura organizării telemuncii în cazul unora dintre activități.


Comunicările cu navele aflate la operare și schimbul de documente se fac digital. Se evită, astfel, contactul dintre personalul companiei și cel al navelor. Docherii și mecanizatorii care urcă la bordul navelor aflate în operare sunt echipați cu măști și mănuși de protecție și nu intră în contact cu echipajul".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3054 secunde