Mediul de afaceri nu se mai lovește de porți închise, la Primăria Constanța

286
Mediul de afaceri nu se mai lovește de porți închise, la Primăria Constanța - mediuldeafacerinusemailovestedan-1473698031.jpg

Articole de la același autor

Schimbarea produsă în administrația străvechiului Tomis a adus un suflu nou în relația municipalității cu mediul de afaceri.

"Relația dintre Primăria Constanța și mediul de afaceri este mult mai bună în prezent. Din inițiativa primarului Decebal Făgădău, a fost înființat Consiliul Consultativ al Oamenilor de Afaceri, din care face parte și Camera de Comerț, Indus-trie, Navigație și Agricultură Constanța. Până acum, au avut loc mai multe întâlniri, în care s-au discutat hotărârile consilului local și s-au făcut propuneri. Vom discuta și proiectul bugetului local pe viitorul an", a declarat Dănuț Jugănaru, direc-torul general al CCINA.

Instituția camerală este interesată să dezvolte o relație de colaborare cu toate administrațiile locale din județ. De aceea, a trimis propuneri de colaborare tuturor primarilor, imediat după alegerile locale. Până acum, a primit doar patru scrisori de răspuns. Se vede treaba că, în mare majoritate, primarii nu sunt preocupați de dezvoltarea economică a localităților pe care le păstoresc, de atragerea investitorilor și de creșterea numărului locurilor de muncă pentru cei care tocmai le-au dat votul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.458 secunde