Mercedes-Benz România prezintă noile tendințe de modă de pe podiumul de la Berlin

218
Mercedes-Benz România prezintă noile tendințe de modă de pe podiumul de la Berlin - mercedesvenue1-1358429066.jpg

Între 15 și 20 ianuarie 2013, Mercedes-Benz Fashion Week Berlin găzduiește cel mai mare catwalk al sezonului și prezintă noile colecții de Toamnă / Iarnă 2013. La fel ca la edițiile precedente, evenimentul are loc la Poarta Brandenburg.


Mercedes-Benz Fashion Week Berlin este unul dintre cele mai cunoscute evenimente de profil din Europa, iar Berlinul devine, în această perioadă, capitala internațională a modei. Cătălin Oprițescu, singurul fotograf român acreditat pentru runway și backstage, este colaboratorul Mercedes-Benz România în cadrul acestui eveniment de anvergură.


Cătălin Oprițescu, autorul proiectului de fashion online Lightaholic, va furniza pentru Mercedes-Benz România fotografii exclusive, trimise în timp real. Toți cei interesați de desfășurarea evenimentelor de la Berlin pot afla noutăți și pot vedea fotografii pe pagina de Facebook Mercedes-Benz România.


În cadrul show-ului Romanian Designer, au fost prezentate colecții semnate de Adelina Ivan, Stephan Pelger și Andra Clițan. Acesta este al cincilea sezon în care designerii români participă la eveniment. Andra Clițan este prezentă pentru prima dată la Mercedes-Benz Fashion Week Berlin, Adelina Ivan pentru a doua oară, iar Stephan Pelger pentru a cincea oară. De asemenea, în zilele care urmează, Irina Schrotter și Lucian Broscățean își vor prezenta împreună creațiile.


"Moda inspiră, aduce distincție și prestigiu și încearcă permanent să se autodepășească prin găsirea formei perfecte. La fel este și Mercedes-Benz, un brand preocupat continuu de crearea designului rafinat, recunoscut prin numeroase premii internaționale obținute. Mercedes-Benz România pune în valoare acest eveniment și în țara noastră, promovând creațiile designerilor români", susține Monica Floriștean, Marketing/Communications Mercedes-Benz Cars România.


A XII-a ediție a Mercedes-Benz Fashion Week Berlin prezintă peste 50 de colecții, create atât de designeri locali și internaționali, cât și de tinere talente din domeniul modei. În cele patru zile de desfășurare, mii de persoane vor participa la spectacole și se vor întâlni cu retaileri și cu profesioniști ai modei. În plus, Mercedes-Benz Fashion Week Berlin include mai multe expoziții dedicate și târguri cu vânzare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Ianuarie 2013
Stire din Diverse : Legea care va schimba lumea modei
Pagina a fost generata in 0.339 secunde