Mini-vacanțe la mini-prețuri pentru constănțeni

290
Delta Dunării poate fi și pentru constănțeni o variantă numai bună pentru petrecerea Paștelui sau a zilei de 1 Mai. Tarifele sunt destul de accesibile. Potrivit reprezentanților Asociației Litoral - Delta Dunării, o noapte de cazare de Paște pornește de la 183 lei/persoană, la pensiune de trei stele, și poate ajunge la aproximativ 400 lei/persoană la pensiune de patru stele. În preț este inclusă cazarea în cameră dublă, pensiune completă, dar și prânzul tradițional de Paște, o croazieră în Deltă și alte surprize.

Pentru petrecerea mini-vacanței de 1 Mai, ofertele pleacă de la 217 lei/persoană, pe noapte, la pensiune de trei stele și pot ajunge până la 326 lei/persoană, pe noapte, la un hotel plutitor de patru stele.

Făcând comparație, pe litoral o noapte de cazare de Paște, pentru o persoană, la un hotel de patru stele, începe de la 100 lei și poate ajunge la aproximativ 226 lei, la un hotel de cinci stele (cu mic dejun inclus și prânz tradițional de Paște). Pentru petrecerea mini-vacanței de 1 Mai, din informațiile deținute de reprezentanții Asociației Litoral - Delta Dunării, ofertele pleacă de la 32 lei/persoană, pe noapte, la hotel de două stele, 60 lei/persoană, la hotel de trei stele, 99,5 lei/persoană, la hotel de patru stele și 375 lei/persoană, la hotel de cinci stele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7129 secunde